Jumaat, 15 Februari 2013


MAJLIS PERPISAHAN GURU-GURU 

Pada hari Rabu yang lepas, (6/2/2013) semua guru dan kakitangan SKSE telah memeriahkan majlis perpisahan yang diadakan untuk meraikan guru-guru yang berpindah ke sekolah lain. Mereka adalah:


                       PN.YUSNITA YUSOFF - Berpindah ke SK Lesong Batu sebagai GPK Koku, Alor GajahPN. SALIZA MD. ROS - Berpindah ke SK Pulau Sebang, Alor GajahEN. MOHD ZAKI BAHAROM - Berpindah ke SK Kem Terendak, Sungai UdangEN. KHAIRUL ANUAR ABD RAHIM - Berpindah ke SK Demang Taha, Masjid TanahMajlis perpisahan telah dimulakan dengan bacaan doa oleh ustaz Mat Noor bin Lateh. Kemudian, Pengerusi Kelab Staf iaitu Pn. Hazratul Mardziah diikuti dengan Puan Guru Besar telah memberikan sedikit ucapan. Seterusnya ketiga-tiga guru yang diraikan memberikan sedikit ucapan. Walaupun En. Mohd Zaki tidak hadir pada majlis tersebut, namun semua warga SKSE dapat merasai kehadiran beliau. Majlis kemudian diserikan dengan penyampaian hadiah dan juga tayangan slide. 

Kepada Pn. Yusnita, Pn. Saliza, En. Khairul Anuar dan juga En. Mohd Zaki...anda semua pernah berada dan berjuang bersama kami...kami doakan agar kalian semua terus berjuang untuk generasi negara walau di mana berada. SELAMAT BERTUGAS DI SEKOLAH YANG BARU DENGAN AZAM DAN SEMANGAT YANG LEBIH POSITIF!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan